Een aantal jaren werden twee trainingsvelden van AGOVV gebruikt als Apenheul-parking. Door de aanwezigheid van het vliegend hert (inzet) is dat niet meer mogelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Een aantal jaren werden twee trainingsvelden van AGOVV gebruikt als Apenheul-parking. Door de aanwezigheid van het vliegend hert (inzet) is dat niet meer mogelijk. © Kevin hagens

Apeldoorn blaast zwaar omstreden ‘annexatie’ voetbalvelden af: vliegend hert gooit roet in het eten

De zwaar omstreden ‘annexatie’ van twee trainingsvelden van AGOVV door de gemeente Apeldoorn is van de baan. Door ze definitief in te richten als overloopparkeerplaats voor Apenheul zouden de parkeerproblemen rond het dierenpark moeten worden opgelost. Het beschermde vliegend hert gooit echter roet in het eten. Mogelijk komt er nu een extra laag op Apenheuls hoofdparkeerplaats.

0 reacties

  1. Apeldoornse wijk in rep en roer na ‘domme’ grap van collectanten: ‘Ze lieten geen identificatie zien’
    PREMIUM

    Apeldoorn­se wijk in rep en roer na ‘domme’ grap van collectan­ten: ‘Ze lieten geen identifica­tie zien’

    Haar bericht werd duizenden keren gedeeld, de reacties onder de video zijn niet mals. Een bewoonster van de Apeldoornse wijk De Maten was zo boos over jongemannen die bij haar ouders aanbelden met verdacht gedrag, dat ze de video die de ringdeurbel vastlegde op Facebook zette. Was het een poging tot overval of een uit de hand gelopen, mislukte grap van collectanten?