Er gebeurt veel op het Zwitsal-terrein, maar er staan ook panden leeg; sommige daarvan hebben dringend een grondige opknapbeurt nodig.
Volledig scherm
PREMIUM
Er gebeurt veel op het Zwitsal-terrein, maar er staan ook panden leeg; sommige daarvan hebben dringend een grondige opknapbeurt nodig. © Archief/Johannes Rutgers

Apeldoorn zoekt nieuwe eigenaar Zwitsal-terrein, huurders willen meer inbreng

Het Zwitsal-terrein in Apeldoorn krijgt een nieuwe eigenaar. Die moet de hele locatie gaan herontwikkelen, onder meer door woningen toe te voegen. Wat betekent dat voor de sfeer, de evenementen, de huidige gebruikers? De huurders willen beter bij de veranderingen betrokken worden.

0 reacties

 1. Apeldoorner Sadik strijdt al 20 jaar samen met Koningin Máxima tegen schulden
  PREMIUM

  Apeldoor­ner Sadik strijdt al 20 jaar samen met Koningin Máxima tegen schulden

  Hij werkt 20 jaar samen met Koningin Máxima. Vorige week zagen ze elkaar in Apeldoorn, op een plek die voor Sadik Harchaoui veel betekent. De mede-initiatiefnemer van SchuldenlabNL voetbalde in zijn jeugd geregeld op een veldje waar nu roc Aventus staat. ,,Dat maakt me wel even sentimenteel. Toen ik hier vorige week was om de bijeenkomst voor te bereiden heb ik meer plekken uit mijn Apeldoornse jeugd bezocht.’’
  Apeldoorn
 2. Ontgoocheling bij Voorwaarts en Holten na spektakelstuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegradeerd
  PREMIUM
  nacompetitie apeldoorn/deventer

  Ontgooche­ling bij Voorwaarts en Holten na spektakel­stuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegra­deerd

  Dinsdag werd er al een start gemaakt met de nacompetitie, maar dit weekend barst het pas echt los. Het is onmogelijk om er een wedstrijd uit te pikken, want overal staat de druk er volledig op. Winnen is doorgaan, verliezen is einde seizoen, zonder promotie, of - erger nog - met degradatie. Benieuwd naar de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen van de clubs die in actie kwamen? Je vindt ze in dit overzicht.
  Apeldoorn