Volledig scherm
Het onderzoek naar de fatale aanrijding loopt nog. © Pim Velthuizen

Apeldoorner (53) die na dodelijk ongeval werd aangehouden weer vrij

De Apeldoorner (53) die vrijdagavond werd aangehouden na het dodelijke ongeluk op de Europaweg is inmiddels weer op vrije voeten.

Hij schepte met zijn auto op zo'n honderd meter van het politiebureau een per fiets overstekende plaatsgenoot van 18. Die overleefde het ongeluk niet. Dat de Apeldoorner werd aangehouden, maakt volgens politiewoordvoerder Marloes Ballast deel uit van de standaardprocedure. ,,Onderzoek moet nu uitwijzen wat zijn rol precies is geweest. Valt hem iets te verwijten of was het gewoon een noodlottig ongeval?”

  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.