Volledig scherm
Het onderzoek naar de fatale aanrijding loopt nog. © Pim Velthuizen

Apeldoorner (53) die na dodelijk ongeval werd aangehouden weer vrij

De Apeldoorner (53) die vrijdagavond werd aangehouden na het dodelijke ongeluk op de Europaweg is inmiddels weer op vrije voeten.

Hij schepte met zijn auto op zo'n honderd meter van het politiebureau een per fiets overstekende plaatsgenoot van 18. Die overleefde het ongeluk niet. Dat de Apeldoorner werd aangehouden, maakt volgens politiewoordvoerder Marloes Ballast deel uit van de standaardprocedure. ,,Onderzoek moet nu uitwijzen wat zijn rol precies is geweest. Valt hem iets te verwijten of was het gewoon een noodlottig ongeval?”

  1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
    PREMIUM

    Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

    Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’