Willem Rouwenhorst in zijn houthandel aan de Molenmakershoek. Hij is geschokt na het nieuws over zijn broer Herman, die donderdagnacht dood werd gevonden in het Keniaanse Mombasa.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Rouwenhorst in zijn houthandel aan de Molenmakershoek. Hij is geschokt na het nieuws over zijn broer Herman, die donderdagnacht dood werd gevonden in het Keniaanse Mombasa. © Armon Veeneman

Apeldoorner Herman Rouwenhorst (55) vermoord in Kenia, broer Willem geschokt: ‘Niet te geloven’

De 55-jarige ondernemer die in het Keniaanse Mombasa is vermoord blijkt Apeldoorner Herman Rouwenhorst. Dat bevestigt zijn broer Willem tegenover de Stentor. Rouwenhorst werd vrijdagochtend aangetroffen in zijn appartement. Volgens Keniaanse media lag hij op of in bed en waren zijn handen en voeten vastgebonden. Ook zat er een prop in zijn mond. 

  1. Kritiek op communicatie gemeente Voorst over sluiting spoorwegovergangen: ‘Absurd hoe het nu gaat’
    PREMIUM

    Kritiek op communica­tie gemeente Voorst over sluiting spoorweg­over­gan­gen: ‘Absurd hoe het nu gaat’

    Gesloten of stevig aangepaste spoorwegovergangen wekken bij inwoners van Twello grote zorgen over de bereikbaarheid en veiligheid in hun dorp. En die zijn de afgelopen tijd niet weggenomen door de gemeente Voorst. Mensen voelen zich niet gehoord, zo blijkt. Volgens de twee grootste oppositiepartijen in de gemeenteraad is dit het zoveelste voorbeeld van gebrekkige participatie.