De Apeldoornse arts Hugo Tempelman. Hij werkt al dertig jaar in Zuid-Afrika.
Volledig scherm
PREMIUM
De Apeldoornse arts Hugo Tempelman. Hij werkt al dertig jaar in Zuid-Afrika. © Hugo Tempelman

Apeldoornse arts in Zuid Afrika over omikron-variant: ‘Zorgelijk, maar stop met paniekvoetbal’

Hij zit al dertig jaar in Zuid-Afrika als arts en is voorlopig niet van plan om terug te keren. ,,De administratieve belasting, de invloed van de zorgverzekeraars en de politiek op de gezondheidszorg is in Nederland te groot,” zegt Apeldoorner Hugo Tempelman vanuit de Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo, zo’n 200 kilometer boven Johannesburg. ,,De ziektenoden uit de maatschappij zijn niet meer bepalend. En dat zie je in Nederland terug in een zwalkend coronabeleid.”

0 reacties

 1. Na wilde achtervolging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug
  VIDEO + UPDATE

  Na wilde achtervol­ging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug

  De politie was vanmiddag in grote getale aanwezig in de Metaalbuurt in Apeldoorn op zoek naar een autodief. Eerder vandaag werden er drie auto’s en twee motoren gestolen bij autobedrijf Palm Trending in Apeldoorn. twee auto’s en twee motoren konden weer terug gebracht worden na de zoekactie. Een verdachte van de diefstal ging er met één auto ervandoor, wat tot een wilde achtervolging leidde.
 2. Opluchting voor ‘Keizer Karel’: bank zet oud-voorzitter Vitesse niet op straat na executieveiling van zijn villa in Eerbeek
  PREMIUM

  Opluchting voor ‘Keizer Karel’: bank zet oud-voorzitter Vitesse niet op straat na executie­vei­ling van zijn villa in Eerbeek

  Het ‘eenmaal andermaal’ had al geklonken en met een hoogste bod van 1,8 miljoen euro was het wachten nog slechts op de mededeling dat de bank de koop had gegund. Na decennialang comfortabel te hebben gewoond in zijn Eerbeekse villa, zou voormalig Vitesse-voorzitter Karel Aalbers zijn stulpje dan moeten ontruimen en van de ene op de andere dag op straat komen te staan. Tot zijn opluchting is hij nu van dat doembeeld verlost.