Het complex van Apeldoornse Boys aan de Dubbelbeek. Foto archief
Volledig scherm
Het complex van Apeldoornse Boys aan de Dubbelbeek. Foto archief © Cees Baars

Apeldoornse Boys wil met spandoeken laten zien hoe trots heel Apeldoorn op de zorg is

Apeldoornse Boys wil op tweede paasdag het hoofdveld bezaaien met vlaggen van sportverenigingen, scholen, bedrijven, inwoners en leden. Van de actie wordt een filmpje gemaakt om te laten zien ‘hoe trots Apeldoorn is op de zorg’.

De organisatie van de actie wil met dit initiatief de zorg een hart onder de riem steken. ‘Laten we samen zorgen dat Apeldoorn met trots hun dankbaarheid, steun en saamhorigheid kan uiten aan die mensen die het verdienen!’ laat de organisatie schriftelijk weten.

Iedereen kan meedoen

Maandag kan iedereen zijn of haar vlag inleveren, tussen 10.00 en 15.00 uur bij de toegangspoort van de voetbalvereniging aan de Dubbelbeek 60. Een uurtje later maakt een drone een filmpje vanuit de lucht. De beelden worden gedeeld via sociale media. ‘Zo laten we zien hoe trots en hoe één Apeldoorn is’, geeft de organisatie de intenties aan in het persbericht.

Na het inleveren van de vlag is het niet de bedoeling dat mensen blijven kijken. Dit heeft alles te maken met de richtlijnen rond het coronavirus. Het teruggeven van de vlag wordt tijdens de afgifte besproken.