Door een leidingbreuk hebben sommige bewoners van de Apeldoornse woonwijk Brinkhorst tijdelijk geen water.
Volledig scherm
Door een leidingbreuk hebben sommige bewoners van de Apeldoornse woonwijk Brinkhorst tijdelijk geen water. © Luciano de Graaf

Apeldoornse straat verandert in modderpoel door leidingbreuk: bewoners zitten zonder water

Blubber kleurde een straat in de Apeldoornse woonwijk Brinkhorst bruin. De oorzaak van deze modderpoel: een leidingbreuk. Een deel van de buurt had tijdelijk geen water.

 1. Protestactie Kapsalon Theater op losse schroeven: Deventer haakt af, Apeldoorn houdt vol
  PREMIUM
  update en poll

  Protestac­tie Kapsalon Theater op losse schroeven: Deventer haakt af, Apeldoorn houdt vol

  De landelijke protestactie Kapsalon Theater staat op losse schroeven, nu de burgemeesters zeggen de coronamaatregelen strikt te gaan handhaven. In Deventer hebben ze daarom besloten de boel af te blazen. Theater Orpheus in Apeldoorn geeft zich echter nog niet gewonnen. Opmerkelijk genoeg moedigt de burgemeester van Kampen een andere actie tegen de cultuursluiting juist aan.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.