Auto crasht op A1, maar waar zijn de inzittenden?

videoDe politie heeft nog steeds geen idee waar de inzittenden van een gecrashte auto op de A1 bij Apeldoorn zijn en waarom ze er vandoor zijn gegaan. Gisteravond werd een witte auto aangetroffen die gezien de schade een flinke klapper had gemaakt.

Het verongelukte voertuig werd gisteravond om 23:10 uur door een passant gemeld. Bij de toerit van de A1 bij Apeldoorn ter hoogte van afrit Voorst was een auto van de weg geraakt en over de kop gevlogen. Voor de hulpverlening werd ook de brandweer opgeroepen, omdat bij de eerste melding nog niet duidelijk was of er ook nog iemand in de auto zou zitten. Dat bleek echter niet het geval. De brandweer en politie gingen daarop in de omgeving op zoek naar mogelijke slachtoffers, maar die werden niet aangetroffen.

Raadselachtig

Op basis van het kenteken ging de politie op zoek, vooralsnog zonder succes. ,,We hebben nog geen aanhoudingen kunnen verrichten’’, zegt een woordvoerder over de raadselachtige zaak. ,,Ook heeft zich nog niemand gemeld voor dit ongeval. Waarom de inzittenden gevlucht zijn, weten wij op dit moment dus nog niet.’’

Volledig scherm
De Audi die flinke schade aan de ruit heeft opgelopen bij de crash. © Luciano de Graaf