Bewerken

Auto over de kop in Loenen, brandweer moet beknelde bestuurder bevrijden

videoBij een ongeluk in Loenen is een man gewond geraakt. Hij botste met zijn auto op een ander voertuig, waarna zijn auto over de kop vloog. De brandweer moest de bestuurder uit zijn benaderde situatie bevrijden.

Het ongeluk gebeurde aan het begin van de avond op de kruising van de Voorsterweg met Kanaal Zuid. De brandweer kwam samen met meerdere ambulances ter plaatse. De man zat bekneld in zijn voertuig. Het ambulancepersoneel heeft hem gestabiliseerd. De brandweer kon hem vervolgens uit zijn positie bevrijden. 

Onderzoek

Nadat hij door de brandweer uit de auto was geknipt, werd de man naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat, is nog niet bekend. De weg was door het ongeluk in beide richtingen afgesloten. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek. 

Volledig scherm
De auto ligt op zijn kop na het ongeluk in Loenen. © Luciano de Graaf
  1. Geen joint of shag in huis: moeder uit Apeldoorn bindt uit woede kind met luiers vast

    Geen joint of shag in huis: moeder uit Apeldoorn bindt uit woede kind met luiers vast

    Bij het wakker worden ontdekte een jonge moeder dat er niets te roken in huis was: geen joint, geen shag. En haar huilende dochtertje van zestien maanden oud wilde ook al niet eten. Toen ging de nu 27-jarige P. van der S. uit Apeldoorn ‘over de zeik’, zoals ze het zelf noemt. Ze gaf het kind een pets in haar gezichtje en legde het in een ledikantje met de armpjes achter haar rug gebonden met twee luiers.