Automobilist rijdt lantaarnpaal en hek omver in Apeldoorn: aangehouden voor rijden onder invloed en rijbewijs ingevorderd

video + updateEen hekwerk en een lantaarnpaal zijn vanochtend gesneuveld bij een eenzijdig ongeval op Kanaal - Noord in Apeldoorn. Een automobilist is na het ongeluk door de politie aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Zijn auto stond deels in een tuin.

 1. Willem-Alexander wil Kroondomein Het Loo drie maanden per jaar gesloten houden: ‘Belang van de natuur staat voorop’
  PREMIUM
  update

  Wil­lem-Alexan­der wil Kroondo­mein Het Loo drie maanden per jaar gesloten houden: ‘Belang van de natuur staat voorop’

  Ruim de helft van Kroondomein Het Loo blijft toch drie maanden per jaar gesloten, als het aan koning Willem-Alexander ligt. Dat blijkt uit de subsidieaanvraag die het Kroondomein heeft ingediend. De koning vraagt niet langer voor het hele gebied natuursubsidie aan, maar voor een deel ervan. Het gaat om een bedrag van 4,2 miljoen euro voor een periode van zes jaar.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?