Volledig scherm
District 11 en Toko Nhaly aan Molenstraat Centrum. © Jeroen Pol

Aziatische winkels in plint Molenstraat Centrum

In de plint van het appartementencomplex aan Molenstraat Centrum komen twee Aziatische winkels. Het gaat om District 11 op nummer 497, terwijl daarnaast Toko Nhaly binnenkort de deuren opent.

Tot eind 2018 zat sportschool The Real Gym in het pand. De 600 vierkante meter waren te weinig om te voldoen aan de wensen van de hedendaagse markt, zo gaf de eigenaar bij sluiting aan. 

District 11 gaat Aziatische accessoires verkopen. Het gaat dan onder meer om servies en keukenbenodigdheden. Toko Nhaly is een Aziatische Kruidenierswinkel, zo staat op de gevel.

Volledig scherm
The Real Gym zat tot eind 2018 in het pand. © Jeroen Pol
  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.