Gé Hendricksen, hier op een foto uit 2014, draagt de befaamde Apeldoornse bakkerijketen over.
Volledig scherm
PREMIUM
Gé Hendricksen, hier op een foto uit 2014, draagt de befaamde Apeldoornse bakkerijketen over. © Archief/Cees Baars

Banketbakkerij Maassen in Apeldoorn is nu hazelnootkoning met bijzonder verhaal

Banketbakkerij Maassen in Apeldoorn heeft een nieuwe eigenaar. De vestigingen zijn overgegaan naar Bob Kaptein, die al eigenaar is van twee bakkerijen in het westen van het land. Hij heeft een carrièreswitch gemaakt na een bijzonder moment.

0 reacties

 1. ‘Supertrotse’ Apeldoornse ouders van zilveren roeier Stef Broenink voelden de spanning tijdens, maar vooral de dagen voor de race
  PREMIUM

  ‘Supertrot­se’ Apeldoorn­se ouders van zilveren roeier Stef Broenink voelden de spanning tijdens, maar vooral de dagen voor de race

  De vlag gaat uit in Apeldoorn, waar Annemarieke (57) en Hans Broenink (61) al ’s ochtends vroeg hun zoon Stef (30) naar een zilveren olympische medaille zagen roeien. De spanning zat er vooral in of ze konden starten door de dreiging van coronabesmetting. Maar dinsdagavond kwamen de verlossende woorden: Stef mocht roeien. ,,We zijn supertrots, dit is zo mooi.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”