Eind 2019 nam Marlous Olthoff de viskraam aan de Arnhemseweg, op de hoek Kraaienweg, over. Daarna brak corona uit. En net toen alles versoepelde, volgde er brand (zie foto). Ze is blij en opgelucht dat de vernieuwde kraam er nu weer staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Eind 2019 nam Marlous Olthoff de viskraam aan de Arnhemseweg, op de hoek Kraaienweg, over. Daarna brak corona uit. En net toen alles versoepelde, volgde er brand (zie foto). Ze is blij en opgelucht dat de vernieuwde kraam er nu weer staat. © archief Rob Voss

Bekende Apeldoornse viskraam is weer terug na forse brand: ‘Alles is vernieuwd’

Bijna een maand na de flinke brand aan de Arnhemseweg, op de hoek van de Kraaienweg, is de bekende Apeldoornse viskraam Het Aaltje weer terug. Eigenaresse Marlous Olthoff is opgelucht en hoopt in de loop van volgende week de eerste klanten weer te kunnen verwelkomen.

0 reacties

  1. Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’
    PREMIUM

    Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’

    Asielzoekers die noodgedwongen in de buitenlucht slapen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel moeten worden opgevangen in het voormalig Veluws College in Twello. Dat is wat een meerderheid van de partijen in de Voorster politiek wil. Het is de vraag of dat wel kan. De school is aangemerkt als woningbouwlocatie en voldoet niet aan de eisen voor een opvanglocatie. ,,Daarvoor moet je een behoorlijke investering doen.”