Beroemd edelhert Hubertus belandt in de pan: fans rouwen om icoon van de Hoge Veluwe

VideoDe dood van het 10-jarige edelhert Hubertus heeft er bij zijn fans flink ingehakt. Jong en oud rouwen om het heengaan van de beroemdste bewoner van Het Nationale Park de Hoge Veluwe. De enige kans om nog iets van Hubertus te zien, is op je bord als worstje, tournedos of in een stoofpotje. 

 1. Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybalduels, om Dynamo aan de winst te helpen
  PREMIUM

  Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybal­du­els, om Dynamo aan de winst te helpen

  Als een malle tikt hij combinaties van letters en cijfers in een speciaal programma. Tijdens de wedstrijden van het Apeldoornse Dynamo levert Frank Baak de coaches essentiële informatie, waarmee een volleybalduel gewonnen kan worden. Wellicht maakt zijn werk vanavond in Finland het verschil, in de beslissende confrontatie met Sastemala, in de voorronde van de Champions League. ,,Het belangrijkste is dat je vliegensvlug kan typen.”
 2. Groot en veel: neem vast een kijkje in de nieuwe Hornbach in Apeldoorn, die woensdag open gaat
  PREMIUM
  video

  Groot en veel: neem vast een kijkje in de nieuwe Hornbach in Apeldoorn, die woensdag open gaat

  ‘Yippie jaja yippie yippie yeah.’ Na een jaartje bouwen en een nog langere voorbereiding opent Hornbach woensdagochtend de deuren van de nieuwste vestiging, aan De Voorwaarts in Apeldoorn. De van oorsprong Duitse bouwmarkt, die met die welbekende kreet langzaam maar zeker de Nederlandse markt verovert. Hornbach-directeur Evert de Goede geeft de Stentor maandag alvast een rondleiding.