Archiefbeeld van vader Gerjo van der Meulen die zijn zoon Chanu zelf noodgedwongen ophaalt van school. Twee jaar op rij ging het niet goed met het vervoer van PlusOV.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van vader Gerjo van der Meulen die zijn zoon Chanu zelf noodgedwongen ophaalt van school. Twee jaar op rij ging het niet goed met het vervoer van PlusOV. © Kevin Hagens

Beter leerlingenvervoer blijkt duur geintje voor gemeente Apeldoorn

De problemen lijken opgelost, maar daar moet wel voor in de buidel worden getast... Het weghalen van het leerlingen- en doelgroepenvervoer bij het slecht presterende PlusOV blijkt forse financiële consequenties te hebben voor de gemeente Apeldoorn. De kosten lopen met 1,3 miljoen euro op.

  1. Bente (16) uit Apeldoorn zet recordkatapult overleden vader op Marktplaats
    PREMIUM
    VIDEO

    Bente (16) uit Apeldoorn zet recordkata­pult overleden vader op Markt­plaats

    Natuurlijk dacht ze aan haar pas overleden vader Ivo, toen Bente Visser uit Apeldoorn deze zomer een schot loste met een reuze-katapult. Dé katapult waarmee haar vader en zijn vrienden in 2004 een wereldrecord vestigden. ,,Het was super mooi om te zien hoe goed de katapult werkte. Maar het was tegelijk een beetje zwaar. Het hakte er bij mij wel even in.’’ De zogenoemde trebuchet staat nu op Marktplaats te koop.