Zo moet Mirador er uiteindelijk uit komen te zien, op de hoek van Hoofdstraat en Hofstraat/Kalverstraat. Rechts het blok waarin McDonald’s is gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet Mirador er uiteindelijk uit komen te zien, op de hoek van Hoofdstraat en Hofstraat/Kalverstraat. Rechts het blok waarin McDonald’s is gevestigd. © I’M Architecten

Bouw van enorme woontoren in Apeldoorn uitgesteld: ‘Dit speelt in heel Nederland’

De bouw van een grote woontoren in het centrum van Apeldoorn is uitgesteld. De verkoop van appartementen blijft achter. Dat is reden voor de ontwikkelaars om ‘de pauzeknop in te drukken’. Mogelijk wordt het plan aangepast om een groter publiek te bereiken.

0 reacties

 1. Voormalig Zutphense wethouder wordt directeur van gemeente Brummen: ‘Loop nooit weg voor moeilijke opgaven’
  PREMIUM

  Voormalig Zutphense wethouder wordt directeur van gemeente Brummen: ‘Loop nooit weg voor moeilijke opgaven’

  In 2021 leek het alsof hij de deuren van het gemeentehuis definitief achter zich dichtsloeg, maar over twee maanden wandelt hij er toch weer vrolijk binnen. Harry Matser (61), voormalig wethouder in Zutphen, keert terug in de ambtenarij. Weliswaar in een andere rol én plek: vanaf april start hij als gemeentesecretaris, de hoogste ambtenaar in het gemeentehuis, in Brummen. ,,Ik ben niet iemand die heel principieel is.”
 2. Mijn ‘reptielenbrein’ speelt op: ‘Ach Walter, dat ene koekje kan best’
  PREMIUM
  Gezonder leven

  Mijn ‘reptielen­brein’ speelt op: ‘Ach Walter, dat ene koekje kan best’

  Vier weken ben ik nu bezig met mijn zoektocht naar een gezonder leven. Ik sport intensief, maar let vooral op mijn voeding. Dit zijn de moeilijke weken, zegt mijn coach. Want nu ga ik gesprekken met mezelf voeren. ‘Ach, één koekje kan geen kwaad’ of ‘die ene keer McDonalds zal toch niet direct aanzetten?’. Het is mijn reptielenbrein dat opspeelt en de mentale strijd is volop losgebarsten.