Loes Hamstra (89) is heel verdrietig omdat haar zus, die in het Apeldoornse complex Het Kristal op een andere etage woont in een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen, waarschijnlijk moet verhuizen nu zorginstelling KleinGeluk deze locatie wil sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Loes Hamstra (89) is heel verdrietig omdat haar zus, die in het Apeldoornse complex Het Kristal op een andere etage woont in een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen, waarschijnlijk moet verhuizen nu zorginstelling KleinGeluk deze locatie wil sluiten. © Kevin Hagens


Loes moet afscheid nemen van haar zus in Het Kristal in Apeldoorn: ‘Ik kan niet snel meer naar haar toe, dat doet pijn’

Loes Hamstra (89) is er verschrikkelijk verdrietig van. ,,Ja, zet u dat maar in de krant.” Het bericht dat haar zus Rens (87) moet verhuizen, drukt zwaar op haar gemoed. Rens lijdt aan alzheimer en woont (nu nog) in hetzelfde complex, Het Kristal in Apeldoorn. ,,Ik ben fysiek niet meer zo goed, maar ik kan in de lift stappen en naar haar toe. Straks kan dat niet meer. Dat doet me veel pijn.”

0 reacties

  1. Opsteker voor Jagersvereniging in strijd om ‘omstreden’ slogan (die in Apeldoorn voor bekladdingen zorgde)
    PREMIUM

    Opsteker voor Jagersvere­ni­ging in strijd om ‘omstreden’ slogan (die in Apeldoorn voor bekladdin­gen zorgde)

    De Jagersvereniging mag de slogan ‘Veilig op weg, daar jagen wij voor’ blijven gebruiken. Er is al een tijdje veel te doen over de campagne. Zo werden in Apeldoorn posters besmeurd en een vrouw diende een klacht in bij de Reclame Code Commissie. Die oordeelde in eerste instantie dat de slogan misleidend en oneerlijk is, maar in hoger beroep is dat besluit van tafel geveegd.