Sam Verwaijen verbouwde zijn evenementenlocatie midden in de weilanden van Klarenbeek tot hypermodern flex-kantoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Verwaijen verbouwde zijn evenementenlocatie midden in de weilanden van Klarenbeek tot hypermodern flex-kantoor. © Sunfield Photography/Mr Green

De flexwerkplekken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’

videoDe Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen (40) deed in trendsettende kantoorconcepten. Én in evenementen; corporate top 100-bedrijven kwamen graag bij hem over de vloer. Maar die events zijn voorbij. Een week nadat corona vorig jaar de economie in pauzestand zette, gooide hij het roer om en focuste Verwaijen zich op het ‘kantoor 7.0'. ,,Mindblowing”, volgens hemzelf. Klarenbeek is zijn visitekaartje en klaar. Apeldoorn ook. Arnhem en Spijkenisse komen er aan.

0 reacties

 1. ‘Ik probeerde mijn tics altijd in te houden.’ Gilles de la Tourette weerhoudt Apeldoornse Anne Linde (14) niet meer
  PREMIUM
  VIDEO

  ‘Ik probeerde mijn tics altijd in te houden.’ Gilles de la Tourette weerhoudt Apeldoorn­se Anne Linde (14) niet meer

  Bij Gilles de la Tourette wordt vaak gedacht aan vloekende mensen. Maandag is het de Europese Tourettedag en start er in Nederland een campagne om de aandoening bekender te maken, waardoor dát stigma verdwijnt. Anne Linde Boer (14) uit Apeldoorn is een van de gezichten van de campagne en middels korte videoclips wil zij duidelijk maken wat Tourette voor haar en haar omgeving betekent.
 2. 700 kilometer wandelen om naar handicapvriendelijke speeltuin te kunnen: Willemijn doet het voor dochter Naomi (6)
  PREMIUM
  Video

  700 kilometer wandelen om naar handicap­vrien­de­lij­ke speeltuin te kunnen: Willemijn doet het voor dochter Naomi (6)

  Van haar huis in Apeldoorn tot de Franse Vogezen. Die afstand legt Willemijn van de Zedde af om haar dochter naar een toegankelijke speeltuin te sturen. Want lekker spelen in de speeltuin is er voor kinderen met een lichamelijke handicap in Apeldoorn niet bij, legt ze uit. ,,Ik wil dat kinderen met en zonder een lichamelijke beperking gewoon door elkaar kunnen spelen.’’
 3. Maximumsnelheid van ‘dodenweg’ langs Kanaal Zuid in Apeldoorn naar 60, maar waarom in Brummen niet?
  PREMIUM

  Maximum­snel­heid van ‘dodenweg’ langs Kanaal Zuid in Apeldoorn naar 60, maar waarom in Brummen niet?

  De maximumsnelheid op de ‘dodenweg’ langs het Apeldoorns Kanaal is sinds begin juni tot ten minste eind dit jaar verlaagd van 80 tot 60 kilometer per uur, om te kijken wat de uitkomsten daarvan zijn. Dat besloot de Apeldoornse gemeenteraad in april. Toch loopt de weg ook door de gemeente Brummen, die nog niet tot zo’n besluit is gekomen. Waarom wordt daar nog geen actie ondernomen?
 4. Bewoners Ugchelen Buiten voelen zich in de maling genomen: gemeente zet streep door bedacht fietspad
  PREMIUM

  Bewoners Ugchelen Buiten voelen zich in de maling genomen: gemeente zet streep door bedacht fietspad

  Het oorspronkelijke fietspad van de Apeldoornse nieuwbouwwijk Ugchelen Buiten naar Ugchelen komt er niet. Vorig jaar januari werd het in 2018 bedachte plan goedgekeurd door het college van burgemeester en wethouders, maar de gemeente krabbelt nu terug: de aanleg ervan kost te veel geld, mede door het kappen van 74 bomen. De gemeente broedt nu op twee alternatieven. Bewoners voelen zich belazerd.