Nick Linthorst (rechts) viert feest met Bruce Schotman en Nino Wattimena.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Linthorst (rechts) viert feest met Bruce Schotman en Nino Wattimena. © Ronald Hissink

De plussen en de minnen komen nu allebei aan het licht bij Nick Linthorst: ‘Ik botste af en toe wel eens met trainers’

Eerste klasseEven lijkt het erop dat titelkandidaat Winterswijk ook ditmaal een maatje te groot is voor Voorwaarts Twello. Een bevlieging van vleugelspeler Cengizhan Genc kantelt echter de spectaculaire wedstrijd. Bevlogen en verbeten raast Voorwaarts naar een verdiende zege: 3-0.

 1. Handbaloverzicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkensluiter
  PREMIUM
  handbal

  Handbal­over­zicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkenslui­ter

  Terwijl Wijhe’92 de titel pakte in de tweede divisie en Broekland het kampioensfeest in de hoofdklasse moest uitstellen, gebeurde er nog veel meer in handballend Salland. De derby tussen LHC en Zwolle werd opvallend makkelijk gewonnen door de Lemelerveldsen. Nieuw Heeten versloeg met veel moeite hekkensluiter Combinatie’64, maar is nog steeds niet zeker van klassenbehoud.
  Twello
 2. Slachtoffer (17) van overval in Apeldoornse snackbar ontroert in rechtszaal: ‘Ik zou je met een lach hebben geholpen’
  PREMIUM
  met video

  Slachtof­fer (17) van overval in Apeldoorn­se snackbar ontroert in rechtszaal: ‘Ik zou je met een lach hebben geholpen’

  Zelfs de voorzitter van de rechtbank zegt er kippenvel van te krijgen. De tijdens de zitting getoonde camerabeelden van de gewapende overval die Yavuz I. (46) in oktober op cafetaria De Gildehof in Apeldoorn pleegde, hakken er flink in. Vooral de noodkreten die een destijds 16-jarige medewerkster slaakt als ze met een mes bedreigd wordt, gaan door merg en been.
  Apeldoorn