Volledig scherm
PREMIUM
De wasmachines bij het Esso Raap tankstation aan de Zwolseweg worden veel gebruikt om paardendekens in te wassen. © Kevin Hagens

De was doen bij tankstation maakt opmars in Apeldoorn

De was doen buiten de deur gebeurt steeds vaker. In landen als Frankrijk en België is het al langer normaal om de was bij een tankstation in de machine te doen. In Apeldoorn zijn nu op twee verschillende locaties de apparaten van Revolution te vinden.

Esso Tankstation Raap aan de Zwolseweg was in november de eerste. Sinds kort staan ook bij tankstation Haan aan de Marchantstraat was- en droogmachines.

  1. Wanneer is er sprake van een poging tot doodslag of doodslag?
    PREMIUM

    Wanneer is er sprake van een poging tot doodslag of doodslag?

    Afgelopen dinsdag overleed de 26-jarige Apeldoorner Mike ter Halle nadat hij vorig weekeinde vermoedelijk opzettelijk werd aangereden door een 18-jarige plaatsgenoot. De politie hield de 18-jarige in eerste instantie aan op verdenking van het veroorzaken van een aanrijding. De rechter-commissaris besloot dinsdag de verdachte nog zeker veertien dagen vast te houden, en de verdenking te verzwaren naar poging tot doodslag. Waarom is er sprake van een verdenking poging tot doodslag?