De gemeente Epe (rechts wethouder Erik Visser) is verbijsterd dat in Apeldoorn (links wethouder Wim Willems) stoppen met fietssnelweg F50 een optie blijkt. Via een brandbrief proberen B en W van Epe het besluit van de Apeldoornse gemeenteraad te beïnvloeden.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Epe (rechts wethouder Erik Visser) is verbijsterd dat in Apeldoorn (links wethouder Wim Willems) stoppen met fietssnelweg F50 een optie blijkt. Via een brandbrief proberen B en W van Epe het besluit van de Apeldoornse gemeenteraad te beïnvloeden. © Cleantech Regio (Inzet links: Rob Voss. Inzet rechts: Joop Luimes)

Epe verbijsterd over Apeldoornse draai rond fietssnelweg F50: ‘Afblazen onaanvaardbaar’

Blaast Apeldoorn de ‘miljoenen verslindende’ fietssnelweg naar Epe alsnog af? Na veel wikken en wegen heeft het Apeldoornse college van burgemeesters en wethouders dat als een van de mogelijkheden aan de gemeenteraad voorgelegd. B en W van Epe zijn furieus en roepen de Apeldoornse raad in een brandbrief op om de aanleg van de zogenaamde F50 door te zetten.

0 reacties

  1. Protestactie Kapsalon Theater op losse schroeven: Deventer haakt af, Apeldoorn houdt vol
    PREMIUM
    update en poll

    Protestac­tie Kapsalon Theater op losse schroeven: Deventer haakt af, Apeldoorn houdt vol

    De landelijke protestactie Kapsalon Theater staat op losse schroeven, nu de burgemeesters zeggen de coronamaatregelen strikt te gaan handhaven. In Deventer hebben ze daarom besloten de boel af te blazen. Theater Orpheus in Apeldoorn geeft zich echter nog niet gewonnen. Opmerkelijk genoeg moedigt de burgemeester van Kampen een andere actie tegen de cultuursluiting juist aan.