Politie doet onderzoek aan de Wieselseweg in Apeldoorn nadat daar het lichaam van Sylvia Steunenberg werd gevonden. Inzet: de woning van Sylvia aan de Lange Grafte in Apeldoorn.
Volledig scherm
Politie doet onderzoek aan de Wieselseweg in Apeldoorn nadat daar het lichaam van Sylvia Steunenberg werd gevonden. Inzet: de woning van Sylvia aan de Lange Grafte in Apeldoorn. © Luciano de Graaf / Maarten Sprangh

Ex-vriend Jeremy (51) opgepakt voor dood Sylvia uit Apeldoorn

updateDe politie verdenkt ex-vriend Jeremy van E. (51) van betrokkenheid bij de dood van Sylvia Steunenberg uit Apeldoorn. Dat bevestigen bronnen aan de Stentor. De man uit Uithoorn is vanochtend opgepakt in Rhenen. Het lichaam van Steunenberg werd donderdag gevonden in een bos bij Wenum-Wiesel, net buiten Apeldoorn.

0 reacties

 1. Mokerslag voor ex-boer Gerrit in ‘horrordossier’ Uddel: ‘Dit slaat in als een bom’
  PREMIUM

  Mokerslag voor ex-boer Gerrit in ‘horrordos­sier’ Uddel: ‘Dit slaat in als een bom’

  Hij is er kapot van. Na bijna zeven jaar knokken tegen de gemeente Apeldoorn, is het over en uit voor Gerrit van den Brink. De hoogste rechter heeft de knoop doorgehakt en de uitspraak is catastrofaal voor de ex-boer uit Uddel. Zijn bijna voltooide dubbele woning, waarop al sinds 20 oktober 2016 een bouwstop rust, moet tegen de grond. Binnen zes weken. ,,Dit slaat als een bom bij mij in.’’
  Uddel
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?