Exclusieve auto’s door brand verwoest in Apeldoorn: wie heeft het gemunt op de eigenaren van EuroParcs?

video & foto'sWie heeft het gemunt op de Apeldoornse eigenaren van vakantieketen EuroParcs? Die vraag rijst nadat in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw peperdure auto’s in brand vlogen bij de twee villa’s van de familie Vos. Het zijn autobrand nummer drie en vier in de straat in anderhalve maand tijd.

Er is dinsdagochtend nog maar weinig over van wat de dag ervoor nog een fraaie witte Ferrari was. Ook de zwarte Mercedes die op de oprit van een van de rietgedekte villa’s aan de Malkenschoten staat, is door brand verwoest. De toegetakelde bolide wordt tegen het middaguur afgevoerd door het bergingsbedrijf. 

  1. Politiestudenten geslaagd: 35 bekeuringen bij verkeerscontrole in Apeldoorn

    Politiestu­den­ten geslaagd: 35 bekeurin­gen bij verkeers­con­tro­le in Apeldoorn

    Studenten van de Politieacademie zijn geslaagd voor hun examen Verkeerscontrole. Met glans, want vrijdag werden verspreid over Apeldoorn maar liefst 35 bekeuringen uitgeschreven. De agenten in de dop betrapten samen met het verkeersteam van de politie Oost-Nederland onder andere elf bestuurders die niet handsfree belden maar hun mobiel in de hand hielden. Voor datzelfde vergrijp werden ook twee fietsers op de bon geslingerd.