Fietser overlijdt na verkeersongeval op Europaweg in Apeldoorn

videoBij een verkeersongeval op de Europaweg in Apeldoorn is een fietser om het leven gekomen. Dat bevestigtde politie.  Het ongeval vond plaats vlakbij het politiebureau aan de Europaweg. 

Het gaat om een aanrijding tussen een fietser en een auto. De weg is inmiddels afgesloten door de politie. De plek van ongeval is afgezet met schermen. 

Hulpdiensten zijn na de melding van het ongeval met spoed naar de plek gegaan. Twee traumahelikopters die na de aanrijding naar Apeldoorn vlogen, zijn even later afbesteld. 

Hulpdiensten hebben nog wel geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar konden niets meer voor de persoon doen. 

Volledig scherm
De auto die betrokken was bij de aanrijding. © Luciano de Graaf

Een wijkagent uit de gemeente Wormerland reageert op Twitter op het ongeluk. ,,Hij lijkt een conclusie te trekken zonder dat hij al kan weten wat de oorzaak is van het ongeluk.  Dat wekt verbazing van een andere twitteraar, zoals uit de berichten hieronder blijkt:

Volledig scherm
Het ongeval op de Europaweg in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
    PREMIUM

    Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

    Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’