Rens Hulman
Volledig scherm
Rens Hulman © Rens Hulman

File op A1 bij Beekbergen opgelost na crash bestelbusje

Een ongeluk op de A1 bij knooppunt Beekbergen zorgde vanavond voor vertraging richting Apeldoorn. Een busje lag op zijn kant in de berm. Het zou gaan om een eenzijdig ongeval. 

Volgens de bestuurder moest hij plotseling uitwijken voor een zwarte BMW. Door die stuurcorrectie vloog zijn bestelbus over de kop. De politie zoekt naar mogelijke getuigen van dit voorval. De bestuurder werd nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

File

De linker rijstrook werd lange tijd afgesloten. De vertraging bedroeg zo'n twintig minuten. Ook in de tegengestelde richting ontstond een (kijkers)file te ontstaan. 

  1. Speciale zorghotels in Apeldoorn en Almen voor (corona)patiënten: ‘Druk op acute zorg moet afnemen’
    PREMIUM

    Speciale zorghotels in Apeldoorn en Almen voor (corona)patiënten: ‘Druk op acute zorg moet afnemen’

    In Apeldoorn en Almen worden op de oude locatie van het Julianaziekenhuis en hotel Ehzerwold tijdelijk twee zorghotels geopend. In Almen is plek voor coronapatiënten en mensen die palliatieve nodig hebben. In Apeldoorn kunnen coronapatiënten uit het ziekenhuis terecht die nog steeds zorg nodig hebben. Gezamenlijk bieden de hotels plek voor bijna 200 patiënten in Noord- en Oost-Gelderland.