Optreden in lockdown. Het kan. Zonder publiek, maar opgenomen en gestreamd naar tal van huiskamers.
Volledig scherm
PREMIUM
Optreden in lockdown. Het kan. Zonder publiek, maar opgenomen en gestreamd naar tal van huiskamers. © Freek Roerdink

Frequenzy verplaatst de moshpit naar je huiskamer: ‘In lockdown is De Gigant de muziekhemel op aarde’

CULTUURDe zoveelste lockdown legt het livecircuit opnieuw plat. Valt er dan niets aan livemuziek te beleven? Jawel, platform Frequenzy laat bands spelen in een lege Apeldoornse popzaal en streamt de gigs. ,,In een lockdown is De Gigant de hemel op aarde.”

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Gaat omstreden fietssnelweg Apeldoorn-Epe door? Mogelijk pas na verkiezingen besluit
  PREMIUM
  poll

  Gaat omstreden fietssnel­weg Apel­doorn-E­pe door? Mogelijk pas na verkiezin­gen besluit

  Ondanks grote druk vanuit Epe is het onzeker of de gemeente Apeldoorn voor de verkiezingen een besluit neemt over de miljoenen kostende fietssnelweg F50. Het uitwerken van een nieuw voorstel, waar de gemeenteraad om had gevraagd, kost het Apeldoornse college van B en W meer tijd dan verwacht. De raad wilde donderdag een besluit nemen. Dat wordt nu echter doorgeschoven, mogelijk zelfs tot er een nieuwe gemeenteraad is.