Martin Ruiter van VNO-NCW Gelderland: ,,Niet iedere ondernemer kan zomaar de prijzen verhogen en voor die ondernemers betekent dit dat zij lagere marges tot verlies accepteren.”
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Ruiter van VNO-NCW Gelderland: ,,Niet iedere ondernemer kan zomaar de prijzen verhogen en voor die ondernemers betekent dit dat zij lagere marges tot verlies accepteren.” © Ruben Schipper

Gelderse ondernemers met handen in haar, pijn van oorlog in Oekraïne voelbaar

Stijgende kosten voor energie, brandstof en grondstoffen, een gebrek aan personeel en twijfels over het voortbestaan in de nabije toekomst. Ondernemers in Gelderland maken zich grote zorgen en wijzen de oorlog in Oekraïne aan als voornaamste oorzaak.

0 reacties

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?