De dader droeg in Zutphen geen masker. Zijn wapen verloor hij op zijn vlucht. De politie pakte vandaag een verdachte op.
Volledig scherm
De dader droeg in Zutphen geen masker. Zijn wapen verloor hij op zijn vlucht. De politie pakte vandaag een verdachte op. © Opsporing Verzocht

Gemist? Mannen uit Lelystad opgepakt voor overvallen, en: leefgebied wolven in Gelderland bekend

Jouw regionieuws gemist?Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van dinsdag 26 maart.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Esther legt vakantiegeld uit Apeldoorns project opzij: ‘Voelde me schuldig toen ik nieuwe broek kocht’
  PREMIUM

  Esther legt vakantie­geld uit Apeldoorns project opzij: ‘Voelde me schuldig toen ik nieuwe broek kocht’

  Ze voelde zich schuldig toen ze een nieuwe broek kocht in een échte kledingzaak. Moest ze het geld niet nuttiger besteden? Dit jaar legt Esther uit Apeldoorn het extra zakcentje opzij. Je kan maar beter iets achter de hand hebben, nu de inflatie torenhoog is. Dat doet plaatsgenoot Evelien ook. Ze kunnen net rondkomen. ,,Ik koop altijd artikelen die onder in het schap liggen.’’