De Martinushof in Twello is een van de woonzorgcentra van Trimenzo.
Volledig scherm
De Martinushof in Twello is een van de woonzorgcentra van Trimenzo. © Trimenzo

Gemist? Zorgorganisatie Trimenzo failliet, droogte nekt kasteelheren in Oost-Nederland

Het regionale nieuws vandaag links laten liggen? Geen probleem. Wij hebben het belangrijkste nieuws uit Oost-Nederland voor je op een rijtje gezet. 

Dronkenmansrit - John Stegeman raakte betrokken bij een verkeersongeluk. De trainer stapte met alcohol op achter het stuur, zo werd vandaag bekend. Lees hier alles over de dronkenmansrit in ons dossier.

Faillissement - Zorgorganisatie Trimenzo, met woonzorgcentra in Voorst en Twello, heeft het faillissement aangevraagd. Het bedrijf kan niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen.

Droogte - De droogte nekt kasteelheren in Oost-Nederland. Oude bomen gaan dood, vijvers staan droog en tuinen verpieteren.

Berovingen - Zwolle werd in één weekend tot tweemaal toe opgeschrikt door een gewapende straatroof. Tot twee keer toe was een tiener het slachtoffer.

Aanpak - De succesvolle aanpak tegen stelende asielzoekers in Kampen trekt aandacht van de landelijke politiek. Tweede Kamerlid Roelof Bisschop (SGP) liet zich tijdens een werkbezoek aan Kampen bijpraten over de succesvolle aanpak van de stad.

Uddel - Het dorpje Uddel rouwt na het verlies van twee inwoners. Twee jonge inwoners van 17 en 26 jaar kwamen om het leven na een verkeersongeluk.