Volledig scherm
© Luciano de Graaf

Gevonden lichaam appartement Lekstraat Apeldoorn: geen misdrijf

Het lichaam dat vrijdagmiddag in een woning aan de Lekstraat in Apeldoorn werd aangetroffen is niet door een misdrijf om het leven gekomen, aldus de politie.

Vrijdagmiddag gingen agenten en het ambulancepersoneel de woning op de vierde etage binnen nadat het lichaam was gevonden. De politie begon direct een onderzoek, ook de forensisch recherche kwam ter plaatse.

Al snel veronderstelde de politie dat er geen sprake was van een misdrijf maar deed toch voor de zekerheid onderzoek. Inmiddels sluit de politie een misdrijf dus definitief uit. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekend gemaakt.

  1. Mengeling van emoties rond herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch
    PREMIUM

    Mengeling van emoties rond herinne­rings­cen­trum Apeldoorn­sche Bosch

    In het huis waar Yvonne Elzas als kind logeerde, komt een permanent herinneringscentrum over het oorlogsdrama van het Apeldoornsche Bosch. Haar grootouders woonden hier omdat haar opa directeur was van internaat Paedagogium Achisomog. Goed dat het herinneringscentrum er komt, zegt Elzas, al vindt ze het zelf steeds moeilijker om oorlogsverhalen te horen. ,,Ik kan bijna geen documentaire zien, maar nog steeds voel ik me hier ontzettend thuis.’’