Dit is wat de de mannen onder meer zagen in Parijs. Er volgde een reeks door de politie als ‘zeer ongepast’ en ‘onacceptabel’ aangemerkte uitlatingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is wat de de mannen onder meer zagen in Parijs. Er volgde een reeks door de politie als ‘zeer ongepast’ en ‘onacceptabel’ aangemerkte uitlatingen. © Carlo ter Ellen

Groep Oranjefans uit Zutphen zwijgt na hun racistische video in Parijs: ‘Ze hebben een serieus probleem’

met videoHangt de zes geschorste medewerkers van politie-eenheid Oost-Nederland strafontslag boven het hoofd vanwege racistische taal in een filmpje dat via Twitter is verspreid? Het zou maar zo kunnen.

0 reacties

 1. Jan wil zonnepanelen, maar deze bomen voor zijn huis mogen niet weg: ‘Dit heeft iets kroms’
  PREMIUM
  met poll

  Jan wil zonnepane­len, maar deze bomen voor zijn huis mogen niet weg: ‘Dit heeft iets kroms’

  Jan Ettema heeft zijn jaren 30-woning flink verduurzaamd. Het liefst zou de Apeldoorner een laatste slag maken door zonnepanelen op het dak te plaatsen. Drie bomen zorgen er met hun schaduw voor dat dit niet rendabel is. Op zoek naar een oplossing loopt Ettema tegen regels aan. En hij niet alleen. ,,Ik ben net zo lang blijven zoeken tot er een oplossing kwam die wél kan.’’
  Apeldoorn
 2. Negeert deze carnavalsvereniging stelselmatig de regels, of zijn Apeldoornse handhavers erg streng?
  PREMIUM

  Negeert deze carnavals­ver­e­ni­ging stelselma­tig de regels, of zijn Apeldoorn­se handhavers erg streng?

  Hebben ze lak aan de regels, of moeten handhavers van gemeente Apeldoorn niet alleen naar feiten maar ook naar omstandigheden kijken? ,,We willen alleen maar een leuk feest voor de jongeren in Klarenbeek verzorgen’’, zeggen twee vrijwilligers van carnavalsvereniging de Neutenkrakers. Maar daarbij overtreden ze volgens handhavers van de gemeente verschillende regels.
  Klarenbeek