De gemeente Apeldoorn is niet te vermurwen: Algéra moet weg uit de voormalige Nemef-fabriek. Het bedrijf legt zich daar echter niet bij neer.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Apeldoorn is niet te vermurwen: Algéra moet weg uit de voormalige Nemef-fabriek. Het bedrijf legt zich daar echter niet bij neer. © Archief, Maarten Sprangh

Grote frustraties door ramkoers Apeldoorn tegen bedrijf: dwingt gemeente onnodige rechtszaken af?

Zet de gemeente Apeldoorn een heel bedrijf op straat vanwege een paar overtredingen? Een slepend conflict over de opslag van wattenschijfjes in de voormalige Nemef-fabriek, heeft het kookpunt bereikt. De gemeente is niet te vermurwen: eruit! Het bedrijf, Algéra, stapte al naar de hoogste rechter, maar vreest nu onnodig nog meer zaken te moeten voeren. 

  1. Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)
    PREMIUM
    Met video

    Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)

    Alles wat maar een beetje met Apeldoorn te maken heeft liep er zo trots als een pauw bij op het Marktplein in Apeldoorn. Oké, de 3500 mensen waarop gehoopt werd, stonden er niet tijdens de teampresentatie van de 24 deelnemende landen aan het WK volleybal, maar toch was de belangstelling groot en de sfeer topsportwaardig. ,,Ik ben ontzettend trots, nu al.”