Eyup Sültan Moskee in Apeldoorn
Volledig scherm
PREMIUM
Eyup Sültan Moskee in Apeldoorn © Kevin Hagens

Grote zorgen om weggelopen Ugur (35) in Apeldoorn, vrienden zetten zoektocht op touw

De Turkse gemeenschap in Apeldoorn zoekt naar de weggelopen Ugur Kamali (35). Hij ging maandag 15 november van huis voor een wandeling, maar keerde niet terug. Hoewel Kamali afgelopen week wel meermalen werd gezien, wil hij volgens boezemvriend Ali Sehitoglu geen hulp en is hij in de war. ,,We zoeken net zo lang totdat we hem vinden.” 

0 reacties

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’
  Lezersreacties

  Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’

  De politie deelt regelmatig beelden van mogelijke verdachten van misdrijven op sociale media. Eerst onherkenbaar, maar als de verdachte zich niet snel genoeg meldt, komt hij of zij alsnog vol in beeld. Veel lezers vinden dat dit meteen, of in elk geval sneller, zou moeten gebeuren. Niet iedereen is het daar mee eens: ‘Je zult het zelf maar zijn terwijl je niets strafbaars hebt gedaan.’
  Apeldoorn, Apeldoorn Noordoost