Volkert van der Graaf deed aangifte tegen twee politici vanwege laster en smaad na reactie op het onderzoek van De Stentor.
Volledig scherm
Volkert van der Graaf deed aangifte tegen twee politici vanwege laster en smaad na reactie op het onderzoek van De Stentor. © Martijn Bijzitter (uitsnede)

Han ten Broeke niet vervolgd om laster en smaad Volkert van der Graaf

CDA-Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg en oud-VVD-Kamerlid Han ten Broeke worden niet vervolgd voor de uitspraken over Volkert van der Graaf. De Apeldoorner deed aangifte van smaad en laster na uitlatingen van de twee over het uitblijven van zijn emigratie en een nieuwe meldplicht. De advocaat van Van der Graaf gaat tegen het uitblijven van vervolging in beroep.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”