Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Heetenaar verdacht van mishandeling
Apeldoorner in Deventer

Een 55-jarige inwoner van Heeten zit vast op verdenking van mishandeling van een 21-jarige Apeldoorner in Deventer. De politie zoekt getuigen die kunnen vertellen wat er gisteren rond 19.30 uur precies is voorgevallen op de Boxbergerweg in Deventer.

De jongeman uit Apeldoorn zegt dat hij door de Heetenaar is geslagen. ,,Het is nu nog een één-tegen-éénverhaal. We willen graag van getuigen horen wat er is gebeurd", zegt politiewoordvoerder Henk Kremer. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844. 

Het is onduidelijk of het slachtoffer gewond is geraakt en zo ja wat de aard van zijn letsel is. ,,Hij is in elk geval niet met een ambulance afgevoerd”, adus Kremer.

  1. Eis: 2 jaar cel voor bejaarde Apeldoorner wegens misbruik kleinkind. ‘Ik verdien straf, huppekee’

    Eis: 2 jaar cel voor bejaarde Apeldoor­ner wegens misbruik kleinkind. ‘Ik verdien straf, huppekee’

    Een 83-jarige inwoner van Apeldoorn dreigt de gevangenis in te draaien, omdat hij een aantal jaar geleden zijn kleinzoon tijdens een logeerpartijtje heeft misbruikt. Het kind was toen een jaar of vijf, zes. De officier van justitie in Zutphen eist twee jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk. ‘Dan ga ik verhuizen uit Apeldoorn’, reageerde opa B. van Z. in de rechtbank, ‘want ze zeggen wel eens Apeldoorn Babbeldoorn. Als ik zo’n tijd weg ben komt het uit in mijn omgeving’.