Kelly Brugman (boven) en Hans Oudbier(onder) zijn doneeracties gestart voor Marlous Olthoff en haar verbrandde viskraam.
Volledig scherm
Kelly Brugman (boven) en Hans Oudbier(onder) zijn doneeracties gestart voor Marlous Olthoff en haar verbrandde viskraam. © Luciano de Graaf/Eigen foto

Hulp uit onverwachte hoek voor door brand getroffen Apeldoornse viskraamhoudster

Twee onbekenden zijn in actie gekomen voor de getroffen viskraamhoudster Marlous Olthoff. Afgelopen maandagmiddag brak er opnieuw brand uit in het Aaltje. Nu zijn er twee doneeracties gestart voor de getroffen Apeldoornse. 

0 reacties

 1. Gaat omstreden fietssnelweg Apeldoorn-Epe door? Mogelijk pas na verkiezingen besluit
  PREMIUM
  poll

  Gaat omstreden fietssnel­weg Apel­doorn-E­pe door? Mogelijk pas na verkiezin­gen besluit

  Ondanks grote druk vanuit Epe is het onzeker of de gemeente Apeldoorn voor de verkiezingen een besluit neemt over de miljoenen kostende fietssnelweg F50. Het uitwerken van een nieuw voorstel, waar de gemeenteraad om had gevraagd, kost het Apeldoornse college van B en W meer tijd dan verwacht. De raad wilde donderdag een besluit nemen. Dat wordt nu echter doorgeschoven, mogelijk zelfs tot er een nieuwe gemeenteraad is.
 2. Ondanks dreiging in Oekraïne is hulptransport vanuit Apeldoorn onderweg: ‘Ik heb er af en toe buikpijn van’
  PREMIUM

  Ondanks dreiging in Oekraïne is hulptrans­port vanuit Apeldoorn onderweg: ‘Ik heb er af en toe buikpijn van’

  De dreiging van een Russische militaire inval in Oekraïne ten spijt, de Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) in Apeldoorn durft het aan een vrachtwagen met schoolmeubilair naar de Oekraïne te sturen. ,,Onze chauffeur, die zelf in Oekraïne woont, vertelt dat dat nog veilig kan. Maar ik heb er soms wel buikpijn van”, zegt voorzitter Herman Garritsen.
 3. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.