De directie van de installatiebedrijven Bisseling en Veerman. Achter vlnr: Remco Bisseling, Henk Bisseling en Ben de Wilde, voor vlnr: Alie Bisseling en Henriëtte de Wilde.
Volledig scherm
De directie van de installatiebedrijven Bisseling en Veerman. Achter vlnr: Remco Bisseling, Henk Bisseling en Ben de Wilde, voor vlnr: Alie Bisseling en Henriëtte de Wilde. © Bisseling

Installatiebedrijven gaan samen in Apeldoorn

De Apeldoornse installatiebedrijven Bisseling en Veerman gaan samen. Vanaf 1 juli worden alle klanten bediend vanaf het adres van Bisseling aan de Frans van Mierisstraat.

Bisseling en Veerman behoren tot de gevestigde namen binnen de Apeldoornse installatiebranche. Bisseling bestaat bijna zestig jaar, Veerman zelfs al bijna een eeuw. 

Door samen te werken denken Bisseling en Veerman sneller en flexibeler opdrachten te kunnen uitvoeren en de dienstverlening daarmee te kunnen verbeteren. Ook baant het de weg voor verdere groei, waardoor de directies hun marktpositie denken te kunnen behouden. 

Het werk voor particulieren voert de boventoon bij Bisseling en Veerman. Bisseling nam begin dit jaar nog de particuliere klanten van Henk van Tongeren BV over, dat daarmee juist volledig de handen vrij maakte voor zakelijke klanten.

Geleidelijke overgang

Richting klanten kiezen beide bedrijven voor een geleidelijke overgang. De namen van beide bedrijven blijven in stand. Klanten houden bovendien hun vaste aanspreekpunten. Wel gaan het huidige management en personeel voor beide bedrijven werken. Alle activiteiten worden bovendien onder één dak gebracht, op de locatie van Bisseling in Orden.

Klanten zullen geen nadeel ondervinden van de samenwerking, geven de directies aan. Garanties en onderhoudscontracten blijven gewoon doorlopen.

  1. Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien
    PREMIUM

    Apeldoorn­se tienkamper Eelco Sintnico­laas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien

    De Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas (33) vertoeft tijdens de coronacrisis in Zweden, vlakbij Stockholm. Daar woont hij samen met zijn vriendin, de Zweedse atlete Elin Westerlund, en bereidde hij zich de laatste maanden voor op wedstrijden en uiteindelijk hopelijk voor plaatsing voor de uitgestelde Olympische Spelen. ,,Het vuur brandt nog, ik wil graag wat laten zien.”