Volledig scherm
Julian Jordan enkele jaren geleden voor eigen publiek in actie op Dancetour Apeldoorn. © Archief, Maarten Sprangh

Julian Jordan naar SUF Feest op Drakenbootfestival Apeldoorn

UPDATEHet Drakenbootfestival Apeldoorn heeft opnieuw een aansprekende naam binnengehaald. Dj Julian Jordan is echter niet vastgelegd voor het muziekfestival op vrijdagavond 21 juni, maar mag één avond later tijdens het SUF Feest laten zien wat hij in zijn mars heeft. 

Op vrijdagavond bestaat de line-up van het Drakenbootfestival uit Maan, Ronnie Flex, De Dijk, Kriss Kross Amsterdam, Waylon, Nielson, Diggy Dex, Bokoedro, Cry en Jiri11. De optredens staan geprogrammeerd op twee podia.

Ook op zaterdagavond zijn er veel optredens, van bijvoorbeeld The Cool Quest, Ooostblok en Memphis Maniacs. Dat gebeurt zowel op het grote Lexman Podium als in een tent. Daarin draait Julian Jordan aan het einde van de avond tijdens SUF.  

SUF is opgezet als een feest voor en door Apeldoorns talent en wordt gehouden in een tent waar 1.500 jongeren een avond kunnen losgaan. De initiatiefnemers Tim Janssen (23) en Bram Zeldenrijk (24) reageren met het organiseren van dat feest op kritiek dat Apeldoorn een ‘saaie, suffe stad’ zou zijn. De toegang is gratis.

Julian Jordan is de headliner van SUF. Het is niet voor het eerst dat de internationaal bekende dj, die onder meer met Martin Garrix werkt, op een Apeldoorns festival staat. Enkele jaren geleden stond hij bijvoorbeeld ook op Dancetour.