Jurry Brink herkende de dief van de camerabeelden die hij net had bekeken en besloot de confrontatie aan te gaan. Dat leverde hem een blauw oog op.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurry Brink herkende de dief van de camerabeelden die hij net had bekeken en besloot de confrontatie aan te gaan. Dat leverde hem een blauw oog op. © Maarten Sprangh

Jurry rent achter bierfustdief aan in Apeldoorn, maar houdt er een blauw oog aan over

Een nare bijsmaak heeft Jurry Brink na het evenement de Nacht van Apeldoorn in de Apeldoornse binnenstad. Na zo'n gezellig weekend met een buitenbar voor de deur ontdekt de eigenaar van restaurant Mr.Murk aan de Deventerstraat 13 in Apeldoorn maandagochtend dat er onder meer lege bierfusten gestolen zijn aan de achterkant van zijn zaak. En dat levert hem uiteindelijk een blauw oog op.

0 reacties

  1. Levensgrote Nachtwacht fleurt bewoners verpleeghuis in Apeldoorn op: ‘Ik krijg er kippenvel van’
    PREMIUM

    Levensgro­te Nachtwacht fleurt bewoners verpleeg­huis in Apeldoorn op: ‘Ik krijg er kippenvel van’

    Ze waant zich voor even in het Rijksmuseum. Vol bewondering aanschouwt ze het imposante doek van de Nachtwacht, het meesterwerk uit 1642 van schilder Rembrandt van Rijn. Maar de werkelijkheid is weerbarstiger. Ze staart niet in het museum naar het doek, maar in de hal van verpleeghuis Heemhof in Apeldoorn. En het is een replica... Maar toch: ,,Ik krijg er kippenvel van.”