Kalverslachter ESA in Apeldoorn moet gedwongen stoppen met slachten, omdat meerdere medewerkers besmet zijn met het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Kalverslachter ESA in Apeldoorn moet gedwongen stoppen met slachten, omdat meerdere medewerkers besmet zijn met het coronavirus. © Maarten Sprangh

Kalverslachter Apeldoorn verrast na sluiting door besmettingsgolf: ‘Al ruim een jaar gaat het goed’

Kalverslachter ESA in Apeldoorn mag voorlopig geen dieren slachten. Een van de grootste en modernste slachterijen in Europa is gesloten na meerdere besmettingen onder het personeel. Toch erkent de directie zich niet in de kritiek van toezichthouder NVWA dat de coronamaatregelen niet goed worden nageleefd. ,,Al ruim een jaar gaat het goed.”

0 reacties

 1. De flexwerkplekken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’
  PREMIUM
  video

  De flexwerk­plek­ken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’

  De Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen (40) deed in trendsettende kantoorconcepten. Én in evenementen; corporate top 100-bedrijven kwamen graag bij hem over de vloer. Maar die events zijn voorbij. Een week nadat corona vorig jaar de economie in pauzestand zette, gooide hij het roer om en focuste Verwaijen zich op het ‘kantoor 7.0'. ,,Mindblowing”, volgens hemzelf. Klarenbeek is zijn visitekaartje en klaar. Apeldoorn ook. Arnhem en Spijkenisse komen er aan.
 2. ‘Jarenlang is deze bewoning gedoogd en nu staat de gemeente achter het onmenselijke beleid van de nieuwe eigenaars’
  PREMIUM
  LEZERSREACTIE

  ‘Jarenlang is deze bewoning gedoogd en nu staat de gemeente achter het onmenselij­ke beleid van de nieuwe eigenaars’

  Het is de laatste jaren een tendens dat vakantieparken en ook campings aangekocht worden door rijke zakenlieden, die dan bewoners uit hun eigen vakantiehuizen zetten. Om vervolgens de campings vol te bouwen met nieuwe vakantiewoningen, die zij zelf exploiteren. Veel van de huidige bewoners vallen niet onder huurbescherming en zijn overgeleverd aan de grillen van de eigenaars.
 1. Hamer wil nu echt inhoudelijk verder: ‘Het werd tijd ook’
  Play

  Hamer wil nu echt inhoude­lijk verder: ‘Het werd tijd ook’

 2. Israël stuurt grondtroepen naar grens Gazastrook
  Play

  Israël stuurt grondtroe­pen naar grens Gazastrook