Burgemeester Ton Heerts houdt vast aan het sluiten van een drugspand in Apeldoorn. Complicaties doordat het coronatijd is vindt hij niet relevant.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ton Heerts houdt vast aan het sluiten van een drugspand in Apeldoorn. Complicaties doordat het coronatijd is vindt hij niet relevant. © Archief, ANP/Getty Images

Keiharde opstelling Heerts bij drugspand in Apeldoorn, met lijntje naar Wendy van Dijk

Burgemeester Ton Heerts stelt zich keihard op na de ontmanteling van een hennepplantage in het buitengebied van Apeldoorn. Hij wil de woning, waarin ook wapens werden gevonden, voor drie maanden afsluiten, ondanks dat de rechter dat besluit vorige maand nog schorste. Er is een relatie tussen het pand en failliete fitnessbedrijf van Wendy van Dijk.

 1. Gravelmania slaat toe in Apeldoorn: fietsclub Adelaar komt met elf nieuwe routes
  PREMIUM
  VIDEO

  Gravelma­nia slaat toe in Apeldoorn: fietsclub Adelaar komt met elf nieuwe routes

  Een kruising tussen mountainbiken en racefietsen. Zo kan je het ‘gravelen’ misschien wel het beste omschrijven. Deze vorm van fietsen is ongelooflijk in opkomst de laatste twee jaar. Wielervereniging De Adelaar springt daar nu ook op in met elf hagelnieuwe gratis gravelroutes door een wijde regio. ,,Een cadeautje aan iedereen, in coronatijd’’, noemt penningmeester en zelfverklaard gravelfan Reinier Treur het.
 1. Rutte in gesprek met Twente: 'Groenrechts is natuurlijk een verschrikkelijke term'
  Play

  Rutte in gesprek met Twente: 'Groen­rechts is natuurlijk een verschrik­ke­lij­ke term'

 2. Minister Ank Bijleveld opent nieuwe supermarkt in Goor
  Play

  Minister Ank Bijleveld opent nieuwe supermarkt in Goor