Het eind van de bouw komt in zicht op Anklaar 2.0. Drie grote bakken bovenop de parkeergarage werden gisteren gevuld met grond, waarin groen wordt aangeplant.
Volledig scherm
PREMIUM
Het eind van de bouw komt in zicht op Anklaar 2.0. Drie grote bakken bovenop de parkeergarage werden gisteren gevuld met grond, waarin groen wordt aangeplant. © Kevin Hagens

Lange koopzondagen zijn Anklaar 2.0 (nog) niet gegund in Apeldoorn

Twaalf lange zondagen ‘knallen’ na de opening van het nieuwe winkelcentrum... De winkeliers van Anklaar hebben verruiming van de winkeltijden gevraagd nadat ze de nieuwbouw in gebruik nemen, maar burgemeester en wethouders willen daar niets van weten. Ze richten zich nu op de Apeldoornse politiek.

  1. Zes jaar eigenaar, maar Edwin kan zijn langgekoesterde Theehuis in Apeldoorn nog steeds niet openen
    PREMIUM

    Zes jaar eigenaar, maar Edwin kan zijn langgekoes­ter­de Theehuis in Apeldoorn nog steeds niet openen

    Het ergste is,” zegt Edwin Bannenberg, ,,dat mensen met een beperking, zoals mijn zoon Tim, hier nog steeds niet aan de slag kunnen.’’ In 2014 ging Bannenberg op zoek naar een goede plek waar Tim kan werken. Een voormalige werkplaats van de gemeente in het Westenenkerpark leek dé plek. Maar zes jaar later is er nog steeds geen fiets gerepareerd, of kopje thee geserveerd. Wat is er aan de hand aan de Zilverweg?