Het gaat vaak maar net goed op de oversteekplaats aan de Wapenrustlaan, zo ook hier: automobilisten zien fietsers te laat aankomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gaat vaak maar net goed op de oversteekplaats aan de Wapenrustlaan, zo ook hier: automobilisten zien fietsers te laat aankomen. © Maarten Sprangh

‘Levensgevaarlijke’ plek in Apeldoorn aangepast, toch blijft buurt boos: ‘Wat los je ermee op?’

,,Goedkope aanpassingen’’, noemt buurtbewoner Sandra Bouman de poging van de gemeente Apeldoorn om de verkeersveiligheid bij de ‘levensgevaarlijke’ Wapenrustlaan aan te pakken. Er werden diverse maatregelen getroffen, waaronder een bochtverkleining. Nog altijd is dat volgens omwonenden niet genoeg. ,,Wat los je hiermee op?”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.