Volledig scherm
Dode aangetroffen in appartement aan Lekstraat in Apeldoorn. © Luciano de Graaf

Lichaam aangetroffen in appartement in Apeldoorn: politie doet onderzoek

Aan de Lekstraat in Apeldoorn is vanmiddag aan het einde van de middag het stoffelijk overschot van de bewoner van een bovenwoning aangetroffen.

De politie en forensisch experts zijn wel op locatie onderzoek aan het doen, maar er wordt ‘vooralsnog niet uitgegaan van een misdrijf’, aldus de politiewoordvoerder.

Een ambulance en meerdere politiewagens waren ter plekke, meldden getuigen. In het appartement op de vierde etage is zowel binnen als op het balkon onderzoek gedaan.

Volledig scherm
Politie en forensische recherche doen onderzoek in het appartement en op het balkon van de bovenwoning aan de Lekstraat in Apeldoorn. © Luciano de Graaf
  1. Mengeling van emoties rond herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch
    PREMIUM

    Mengeling van emoties rond herinne­rings­cen­trum Apeldoorn­sche Bosch

    In het huis waar Yvonne Elzas als kind logeerde, komt een permanent herinneringscentrum over het oorlogsdrama van het Apeldoornsche Bosch. Haar grootouders woonden hier omdat haar opa directeur was van internaat Paedagogium Achisomog. Goed dat het herinneringscentrum er komt, zegt Elzas, al vindt ze het zelf steeds moeilijker om oorlogsverhalen te horen. ,,Ik kan bijna geen documentaire zien, maar nog steeds voel ik me hier ontzettend thuis.’’