Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Man in been gestoken bij ruzie in Apeldoorn, politie vindt slachtoffer gewond op A50

updateBij een ruzie in Apeldoorn is gisteravond een man in zijn been gestoken. Het slachtoffer ging de verdachte nog achterna in zijn auto, maar moest die achtervolging staken op de A50 bij knooppunt Beekbergen. Daar werd hij gewond aangetroffen.

De politie meldt dat het steekincident plaatsvond aan de Calypsostraat in Apeldoorn. Twee mannen kregen daar rond 21.15 uur ruzie en reden in hun auto's achter elkaar aan. Op de Calypsostraat stapten beide mannen uit om hun onenigheid uit te vechten. Ze gingen elkaar te lijf, waarbij een van hen in zijn been werd gestoken. ,,Ik zag twee auto's stoppen aan de kant van de Anklaarseweg, waarna er een korte vechtpartij was. Ze schreeuwden hard tegen elkaar en gingen er daarna weer als een speer vandoor’’, vertelt een getuige, die op zo'n 300, 400 meter afstand toekeek. ,,Meer zag ik niet, het was donker’’, aldus de ooggetuige die niet met zijn naam in de krant wil. 

Weg afgesloten

Het slachtoffer zette zelf nog de achtervolging in op de auto van de verdachte, maar werd daarna op de verbindingsweg van de A50 vanuit Apeldoorn naar de A1 richting Hengelo aangetroffen door de politie. De weg werd daarom enige tijd afgesloten.

Arrestatie

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Later op de avond werd de verdachte aangehouden, een 40-jarige man uit Apeldoorn. De politie onderzoekt de toedracht van het incident nog en zoekt nog getuigen.