Feyenoord maakt zich op voor de eerste Europese finale in 20 jaar en dat vervult supporters zo van trots dat ze maar al te graag hun Feyenoord-tatoeages willen laten zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Feyenoord maakt zich op voor de eerste Europese finale in 20 jaar en dat vervult supporters zo van trots dat ze maar al te graag hun Feyenoord-tatoeages willen laten zien. © ANP en Henri van der Beek/fotobewerking De Stentor

Met Feyenoord op het lichaam klaar voor de finale: ‘Ik woon in Apeldoorn, maar voel me Rotterdammer’

Een Feyenoord-supporter liet in een opwelling zijn club tatoeëren op zijn bovenarm, een ander liet het stadion groot op zijn rug vereeuwigen. In aanloop naar de eerste Europese finale in twintig jaar vertellen drie supporters uit Apeldoorn, Zeewolde en Elburg de verhalen achter hun Feyenoord-tatoeages.

0 reacties

  1. Monsieur Beaujolais d’Apeldoorn moet jaar wachten op expositie, maar dat komt best goed uit
    PREMIUM
    met video

    Monsieur Beaujolais d’Apeldoorn moet jaar wachten op expositie, maar dat komt best goed uit

    Het hangt in de lucht, zegt Frank de Jongh. Zodra de druiven rijp zijn voor de pluk voelt de Apeldoorner een enorme drang zuidwaarts te gaan. In de Beaujolais wordt al vijftig jaar op zijn komst gerekend. Dit jaar zou een groot Frans museum zijn foto's, die hij van de pluk maakte, exposeren. Maar dat liep even anders, zoals meer anders in zijn leven verliep dan je zou verwachten.