Er komen volgend jaar maart 400 vluchtelingen in het azc aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komen volgend jaar maart 400 vluchtelingen in het azc aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. © Maarten Sprangh

Na 8 jaar procederen gaat azc er nu tóch echt komen in Apeldoorn: ‘Het gaat te veel over overlast’

Twee keer werd de ingebruikname van een asielzoekerscentrum in Apeldoorn uitgesteld, maar volgend jaar maart is het zover. Dan komen 400 vluchtelingen in het azc aan de Deventerstraat. Momenteel worden gebouwen op het terrein van GGNet gerenoveerd. Wethouder Wim Willems blikt terug op 8 jaar procederen. ,,Kritische geluiden zijn goed. Ze houden ons scherp.”

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”