Een muur is nog gestut, een zijgevel provisorisch gedicht. Maar de komende maanden moet het stationsgebouw er weer bovenop komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een muur is nog gestut, een zijgevel provisorisch gedicht. Maar de komende maanden moet het stationsgebouw er weer bovenop komen. © Johannes Rutgers

Na doffe dreunen komt station Apeldoorn weer tot leven met nieuwe horecazaak

Er komt weer horeca in het stationsgebouw van Apeldoorn. Treinreizigers en anderen kunnen binnenkort neerploffen om iets te eten en te drinken, en er is weer reis- en toeristische informatie te krijgen.

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Apeldoorns bekendste cabaretière viert twintig jaar podium: ‘De reis is net zo belangrijk als het doel’
  PREMIUM

  Apeldoorns bekendste cabaretiè­re viert twintig jaar podium: ‘De reis is net zo belangrijk als het doel’

  Hunkeren is een groot woord, maar dat ze na vier jaar eindelijk weer het podium op kan is voor de Apeldoornse cabaretière Gilian de Vries (61) wel een enorm groot goed. In de lustrumvoorstelling ‘De 15e van Gilian’ blikt ze samen met haar vaste pianist, René van Gerwen (64,) terug op haar carrière. Een sluitstuk is het zeker niet. ,,In de coronatijd doofde de inspiratie tot een waakvlammetje, maar dat is inmiddels alweer een flinke heidebrand.’’