Bij dit appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn viel eerder deze maand een 62-jarige man van een balkon op de tweede etage naar beneden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij dit appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn viel eerder deze maand een 62-jarige man van een balkon op de tweede etage naar beneden. © Luciano de Graaf / Armon Veeneman

Na vreselijk ongeluk in Apeldoorn krijgt deze familie onverwacht tóch goed nieuws: 'Wonderen bestaan nog’

De 62-jarige Apeldoorner die twee weken terug van een balkon op tweehoog viel, is ontwaakt uit zijn coma. Volgens zwager Gerrit Gorkink is de situatie van de man nu stabiel. Een hartinfarct tijdens het klimmen naar de buurvrouw blijkt de oorzaak van de val. ,,We hadden nooit verwacht dat hij het zou redden. Wonderen bestaan nog.” 

0 reacties

 1. Van balkon gevallen Apeldoorner in coma, buurvrouw in shock: ‘Ik dacht nog, is dit wel zo’n goed idee?’
  Play
  PREMIUM
  UPDATE

  Van balkon gevallen Apeldoor­ner in coma, buurvrouw in shock: ‘Ik dacht nog, is dit wel zo’n goed idee?’

  De Apeldoorner die vanmiddag van zijn balkon op tweehoog viel, wordt in een kunstmatig coma gehouden. Dat bevestigt zijn nichtje, dat anoniem wil blijven, aan de Stentor. De man probeerde van het balkon van zijn buurvrouw naar zijn eigen balkon te klimmen, waarbij hij een hartinfarct gehad zou hebben. Daarna ging het gruwelijk mis. De buurvrouw die het zag gebeuren, is geschokt. ,,Ik had al mijn twijfels of het goed zou gaan.”