Ludo Weymans en Coby Weymans zijn blij met het seniorenuurtje van Albert Heijn. Tot vreugde van Ludo stonden er ook lekkere dingen op het lijstje dat Coby maakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Ludo Weymans en Coby Weymans zijn blij met het seniorenuurtje van Albert Heijn. Tot vreugde van Ludo stonden er ook lekkere dingen op het lijstje dat Coby maakte. © Maarten Sprangh

Nog niet opgemaakt door de supermarkt tijdens seniorenuurtje in Apeldoorn

De zon is nog niet boven de horizon wanneer de eerste klanten met een winkelwagentje het AH-filiaal op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn binnengaan. Het is maandagochtend en het van 07.00 tot 08.00 uur speciaal voor ouderen ingestelde boodschappenuurtje is net begonnen. Albert Heijn is een van de supermarkten die helpt zo de ‘kwetsbare groep’ te beschermen tegen het coronavirus’. En dat wordt gewaardeerd.

  1. Volleybalclub Activia neemt bij Dynamo ontslagen trainer aan: 'Smet op zijn blazoen, maar supergoeie trainer’
    PREMIUM

    Volleybal­club Activia neemt bij Dynamo ontslagen trainer aan: 'Smet op zijn blazoen, maar supergoeie trainer’

    De onlangs bij volleybalvereniging Activia aangestelde trainer/coach Michael Beugelsdijk is bij zijn vorige club Dynamo (Apeldoorn) ontslagen na mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Volgens voorzitter Mieke Vloet is dat bij Activia bekend, en geen reden om af te zien van de aanstelling van de 35-jarige Beugelsdijk bij het eerste vrouwenteam. Bij de club waren bezorgde telefoontjes binnengekomen.
    Apeldoorn